foto

Aleksi Puranen

  • nar. 8.4.1978 (41 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Heavy Trip
2015 Kylmä kyyti
Tarttuvaa
2012 Kirkassilmät
2006 Vajaa keikka

Dokumentární

2018 Wheels of Freedom

Režijní filmografie

Filmy

2015 Kylmä kyyti
2012 Kirkassilmät

Dokumentární

2018 Wheels of Freedom

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Vajaa keikka
2005 Kiitos tanssista (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Kylmä kyyti
2012 Kirkassilmät

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Kirkassilmät

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2018 Wheels of Freedom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky