foto

Steven Bochco

  • nar. 16.12.1943
    New York City, New York, USA
  • zem. 1.4.2018 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 NYPD 2069 (TV film)
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
1979 Vampire (TV film)
1978 Operating Room (TV film)
1976 Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
Riding with Death (TV film)
1973 Double Indemnity (TV film)
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
Silent Running
1968 Counterfeit Killer, The

TV seriály

2014 Murder in the First (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Perný den (S12E20)
Nový šéf (S12E19)
Střihoruký Lenny (S12E18)
další epizody (8)
2004 Policie New York (TV seriál)
Oddané ženy (S12E12)
Problém s kreditkou (S12E11)
Kdo zabil Donalda? (S12E10)
další epizody (25)
2003 Policie New York (TV seriál)
Jen hlupáci platí daně (S11E09)
A vrahem je... (S11E08)
Případ sebeobrany (S11E07)
další epizody (21)
2002 Policie New York (TV seriál)
O další krok dál (S10E10)
Polovina prachu (S10E09)
Na koho se nedostalo? (S10E08)
další epizody (25)
2001 Philly (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Láska ke štěňatům (S09E08)
Ztracená máma (S09E07)
Únos dítěte (S09E06)
další epizody (28)
2000 City of Angels (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Poslední zatčení (S07E22)
Pálky pro Larryho (S07E21)
Moje stará láska (S07E20)
další epizody (22)
1999 Policie New York (TV seriál)
Safe Home (S06E22)
Voir Dire This (S06E21)
I'll Draw You a Mapp (S06E20)
další epizody (14)
1998 Policie New York (TV seriál)
Raging Bulls (S06E08)
Czech Bouncer (S06E07)
Danny Boy (S06E06)
další epizody (20)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Remembrance of Humps Past (S05E10)
Lost Israel: Part 2 (S05E09)
Lost Israel: Part 1 (S05E08)
další epizody (23)
1996 Public Morals (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Caulksmanship (S04E09)
Unembraceable You (S04E08)
Ted and Carey's Bogus Adventure (S04E07)
další epizody (23)
1995 Murder One (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
Aging Bull (S03E07)
Curt Russell (S03E06)
další epizody (22)
1994 Policie New York (TV seriál)
You Bet Your Life (S02E08)
Double Abandando (S02E07)
The Final Adjustment (S02E06)
další epizody (19)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10)
Ice Follies (S01E09)
další epizody (11)
1992 Myši z Bílého domu (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrtící korunka (S09E05)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
A Stitch Called Wanda (S01E03)
Pilot (S01E01)
1987 Hooperman (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1979 Turnabout (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Griff (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dvojitý šok (S02E08)
1972 Columbo (TV seriál)
Etuda v černém (S02E01)
Vražda podle plánu (S01E07)
1971 Columbo (TV seriál)
Její příležitost (S01E05)
Vražda podle knihy (S01E01)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Daddy Dearest (S03E08)
další epizody (10)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Nothing but the Truth (S02E10)
další epizody (12)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Blunt the Edge (S01E10)
Family Matters (S01E09)
Win Some, Lose Some (S01E08)
další epizody (10)
2005 Tam někde (TV seriál)
1993 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
What Makes Doogie Run (S04E22)
Eleven Angry People... and Vinnie (S04E21)
Dorky Housecall, M.D. (S04E20)
další epizody (9)
1992 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Roommate with a View (S04E13)
The Mother of All Fishing Trips (S04E12)
Will the Real Dr. Howser Please Stand Up (S04E11)
další epizody (25)
1991 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
It's a Wonderful Laugh (S03E12)
Truth and Consequences (S03E11)
Doogiesomething (S03E10)
další epizody (24)
1990 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
A Woman Too Far (S02E13)
TV or Not TV (S02E12)
Oh Very Young (S02E11)
další epizody (26)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie the Red-Nosed Reindeer (S01E13)
Every Dog Has His Doogie (S01E12)
Tonight's the Night (S01E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)
2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2005 Fuck
2004 TV Land Moguls (TV seriál)
2002 Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job (TV film)
Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
1992 Color Adjustment

TV pořady

2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1999 Influences: From Yesterday to Today (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace