foto

Laura de Boer

  • nar. 26.2.1983 (36 let)
    Amsterdam, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
Porselein
Winterherz - Tod in einer kalten Nacht (TV film)
2017 Der Tod und das Mädchen: Van Leeuwens dritter Fall (TV film)
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
2015 Cord
Marry Me!
2014 Die Pilgerin (TV film)
Immer wieder anders (TV film)
2012 Du hast es versprochen
2010 De nobelprijswinnaar
2009 Happy End
Les Derniers jours du monde
2008 Tiramisu

TV seriály

2019 Správná dvojka (TV seriál)
Erntedank (E78)
2018 Die Protokollantin (TV seriál)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
2016 Weemoedt (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Vloer op, De (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky