foto

Melanie Straub

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Narušitel systému
2017 Das schaffen wir schon
Luft (studentský film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Hedi Schneider steckt fest
Když jsme snili
2014 Hysteria (studentský film)
Neufeld, mitkommen! (TV film)
2013 Willkommen auf dem Land (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace