foto

Melanie Straub

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Přeběhlík (TV film)
Tal día hizo un año
Tatort - Niemals ohne mich (TV film)
2019 Narušitel systému
2017 Das schaffen wir schon
Luft (studentský film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Hedi Schneider steckt fest
Když jsme snili
2014 Hysteria (studentský film)
Neufeld, mitkommen! (TV film)
2013 Willkommen auf dem Land (TV film)

TV seriály

2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Diagnose (S13E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky