foto

Cooper Barnes

  • nar. 15.4.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bag Of Worms
2015 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
2014 Sunken City
2013 Obhajoba Santy
Útěk z planety Země
2010 The Perfect Host
2008 I Am That Girl

TV seriály

2020 Nebezpečná síla (TV seriál)
2018 Příhody děsného kluka (TV seriál)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
So You Think You Can Finance (S04E16)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
About a Boy-Yoi-Yoing (S03E06)
2011 Jessie (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Královská dvojčata (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Poslední plavba (S07E01)
2007 Californication (TV seriál)
Kalifornský synek (S01E08)
Frank TV (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Nebezpečná síla (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 V.I.P. Supl (TV pořad)
2010 10 nej... z Hollywoodu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky