foto

Guntbert Warns

  • nar. 5.8.1959 (60 let)
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Scheidung für Anfänger (TV film)
2018 Opa wird Papa (TV film)
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
2016 Verführt – In den Armen eines Anderen (TV film)
2014 Innenkind
Tatort - Brüder (TV film)
2013 Frau Ella
Tatort - Summ summ summ (TV film)
Turbo a Tacho (TV film)
2012 Jak změřit svět
2011 1000 Gramm
Der Preis
Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 Das Leben ist zu lang
Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
2009 Osudná zastávka v Bangkoku (TV film)
Scissu
Was glücklich macht (TV film)
2008 Tatort - Tod einer Heuschrecke (TV film)
Taxi to Daydream
2007 Zeit zu leben (TV film)
2006 Valerie
2005 Der zweite Blick (TV film)
2004 Láska bez zpátečního lístku (TV film)
Namaluj si lásku (TV film)
2002 Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)
Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
Smrt in-line (TV film)
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Rache (TV film)
Ein Vater zum Verlieben (TV film)
Třídní sraz (TV film)
2000 Když uhodí blesk (TV film)
Teuflischer Engel (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Totalschaden (TV film)
1996 Das erste Mal (TV film)
Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)
King of Evergreen (TV film)
1992 Erdnußmann, Der
Sie und Er (TV film)
1990 Tatort - Zeitzünder (TV film)
1989 Radiofieber (TV film)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV film)
Der Passagier - Welcome to Germany
1987 Místo činu - Falešná hra (TV film)
1986 Preis der Feigheit (TV film)
Tatort - Tödliche Blende (TV film)
Zischke
1985 Holcroftův pakt
Voll auf der Rolle (TV film)
1984 Forbidden

TV seriály

2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2015 Vraždy na severu (TV seriál)
Ausgekocht (S03E14)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Künstlerpech (S07E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Spur der Nachtigall (S12E16)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Heiratsschwindler (S01E02)
Tlusťoch (TV seriál)
Staří přátelé - staří nepřátelé (S04E07)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda na dálku (S02E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Ať žije Kolín (S16E05)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
High Noon (S10E23)
2009 Licht aus! Sketch an! (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Město v ohrožení (S12E01)
2007 Mitten im Leben (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Verschüttet (S01E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Gefährliche Liebschaften (S02E04)
Sabine! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote aus Riga (2) (S05E02)
Die Tote aus Riga (1) (S05E01)
Big Ben (TV seriál)
Sladké pokušení (S10E03)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Das Profil des Mörders (S02E03)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Horečnaté sny (S05E06)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Abraxox (S04E04)
Kopfjäger (S04E03)
Smrt v příručním zavazadle (S04E02)
další epizody (4)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Falschgeld (S03E06)
CQ 371 (S03E05)
Das rote Pulver (S03E04)
další epizody (12)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Die letzte Fahrt der "Ashanti Star" (S01E06)
Wiener Glut (S01E05)
Alleingang (S01E04)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky