foto

Ella Smith

  • nar. 6.6.1983 (36 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans
2018 Ray a Liz
2017 Stejní jako my
2016 Hot Property
2015 Kill Your Friends
Popelka
2014 Hlasy
2012 Jimmy's End
The Wedding Video
2010 Burke and Hare
Lůno
2009 Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů

TV seriály

2020 The Nevers (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2008 Milenky (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
Sold (TV seriál)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Mdudu Boy

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Mdudu Boy

Host

TV pořady

1982 Channel 4 News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky