foto

Han-yong Jeong

  • nar. 22.6.1954 (65 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gwisineui hyanggi
2017 Peoseuteuleidi
2012 Altoobi : riteon too beiseu
2011 Athena: Bohyně války
2010 Pyeonghaengiron
2006 Saranghanikka, gwaenchanha
2004 Dalmaya, Seoul gaja

TV seriály

2019 Bingeui (TV seriál)
Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2018 Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2017 Nae namjaeui bimil (TV seriál)
2016 Boolyaseong (TV seriál)
Dasi, cheotsarang (TV seriál)
Jang Yeong-sil (TV seriál)
2015 Manyeoeui seong (TV seriál)
Taeyangui doshi (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
Gaegwachunsun (TV seriál)
2013 Bitnaneun romaenseu (TV seriál)
Dangshineui yoja (TV seriál)
Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
Ne yiootui anae (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
2011 Dangshin bbooniya (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Dolmengi (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Meomchool soo eobseo (TV seriál)
2008 Jeoncheoga yeopbange sanda (TV seriál)
Nae yeoja (TV seriál)
2007 Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
2006 Geimui yeowang (TV seriál)
Obeo deo reinbou (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
2005 Jamae bada (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
2003 Cheongookeui gyedan (TV seriál)
1995 Ahpateu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky