foto

Loubna Abidar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A genoux les gars
Amin
2017 Happy End
2015 Zin li fik

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)

TV pořady

2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace