foto

James Terriaca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Apex Rising
2013 Library, The
Skid Row
2012 Acedia
Bloody Christmas
Purification
2011 Hack Job

TV seriály

2019 Živí mrtví (TV seriál)
Chokepoint (S09E13)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Apex Rising

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Apex Rising

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace