foto

Anne Schedeen

  • nar. 7.1.1949 (71 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Nebeští vězni
1993 Kouzlo svatební noci (TV film)
1991 Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
1989 Cast the First Stone (TV film)
1986 Slow Burn (TV film)
1985 Braker (TV film)
1983 Second Thoughts
1979 Champions: A Love Story (TV film)
1978 Almost Heaven (TV film)
1977 Exo-Man (TV film)
Flight to Holocaust (TV film)
1976 Embryo
1975 You Lie So Deep, My Love (TV film)
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1990 Alf (TV seriál)
Loučení (S04E24)
Zralé rozhodnutí (S04E23)
Pudy vítězí (S04E22)
další epizody (11)
1989 Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
Bacily útočí (S04E12)
Alf zlobí (S04E11)
další epizody (27)
1988 Alf (TV seriál)
Mistr magie (S03E12)
Samota tíží (S03E11)
Staré dobré časy (S03E10)
další epizody (25)
1987 Alf (TV seriál)
Alfovy výjimečné Vánoce: část 2. (S02E13)
Alfovy výjimečné Vánoce: část 1. (S02E12)
Kandidáti (S02E11)
další epizody (27)
1986 Alf (TV seriál)
První Vánoce (S01E12)
Dovolená (S01E11)
Postrach silnic (S01E10)
další epizody (12)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Spadla klec (S02E22)
Magnum (TV seriál)
Já do Francie stejně nikdy jet nechtěl (S06E12)
1984 E/R (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Normanovo dobývání (S02E20)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Semi-Tough (TV seriál)
1979 Friends (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Lanigan's Rabbi (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Jailing of Jaime (S01E12)
Three's Company (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Burning Bright (S01E11)
1972 Emergency! (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky