foto

David Johnson

  • nar. 1954
    Nottingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Despite the Falling Snow
2015 Tři generace
2014 Teplo domova
2011 Angels Crest
2010 Neřízená střela
2007 Resident Evil: Zánik
2005 Za jasného dne
2004 Vetřelec vs. Predátor
2003 Domek na venkově
2002 Joy-Rider
Resident Evil
2001 Football
Martins, The
2000 Honest
Vidění (TV film)
1999 Historky z metra (TV film)
Ideální manžel
Toy Boys
1998 Basil
Hilary a Jackie
Martha, Frank, Daniel a Laurence
1997 Mlýn na červené řece (TV film)
1996 Saint-Ex
1995 Othello

TV seriály

2020 Professionals (TV seriál)
2019 Yellowstone (TV seriál)
New Beginnings (S02E02)
A Thundering (S02E01)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Divination (E04)
Forced Perspective (E02)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Mom (S02E21)
Regard a Mere Mad Rager (S02E19)
Draw O Caesar, Erase a Coward (S02E15)
další epizody (5)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Chraňme naši svobodu (S02E09)
Nezvaný host (S02E07)
Rodinná pouta (S02E05)
další epizody (12)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Psinec Ahswell Creek (S01E09)
Tři věže (S01E07)
Mrtví neumírají (S01E05)
další epizody (4)
2013 Borgiové (TV seriál)
Krvavé slzy (S03E08)
Lucreziin gambit (S03E07)
1982 The Comic Strip Presents (TV seriál)

Dokumentární

1991 Chasing Shadows
Star, the Castle & the Butterfly, The
1988 Sabbath Bride, The

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Solos (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky