foto

Jim Annan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Coconut Hero
2014 Ben's at Home
2013 Cottage Country
The Birder
2011 Textuality
Unlucky
2010 Repo Men
Unrivaled
Vacation with Derek (TV film)
2009 Puck Hogs
2008 Kybernátor
Neuvěřitelný Hulk
Poslední týden
2007 Booky & the Secret Santa (TV film)
Z vězení do éteru

TV seriály

2018 Crawford (TV seriál)
I'm Not Crazy I Love You (E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Good Mudding (S08E05)
2017 Anne (TV seriál)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
An Inward Treasure Born (S01E04)
Dark Matter (TV seriál)
Isn’t That a Paradox? (S03E09)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Bagel (S03E07)
2016 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Mazaný detektiv (S08E18)
2014 The Stanley Dynamic (TV seriál)
2013 Satisfaction (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Defense (S02E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Trocha jedu (S04E05)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Make It Right (S02E10)
V utajení (TV seriál)
Suffragette City (S03E09)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Nejlepší roky (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2002 Spynet (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace