foto

Peter W. Bachmann

  • nar. 25.3.1955 (64 let)
    Halle, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Turbo a Tacho (TV film)
2010 Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
2007 An die Grenze (TV film)
2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
2004 Zkušební táta (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
1999 Tatort - Auf dem Kriegspfad (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1994 Tatort - Laura, mein Engel (TV film)
1992 Lügnerin, Die
1987 Die Reise des Monsieur Perrichon (TV film)
Glück hat seine Zeit... (TV film)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Verlorene Zeit (TV film)

TV seriály

2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S13E01)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace