foto

Gabriel Merz

  • nar. 3.6.1971 (47 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher - Morgens stürmisch, abends Liebe (TV film)
2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2010 Revision - Apocalypse II
2009 Viva Europa!
2001 Hříšná holka (TV film)
2000 Muž na prodej (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Kiss Me!
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Flanell No. 5
Wiedersehen in Palma (TV film)

TV seriály

2015 Dr. Klein (TV seriál)
Bedürfnisse (S02E10)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Schachmatt (S02E02)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Pochybná banka (S15E10)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

1999 TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace