foto

Gabriel Merz

  • nar. 3.6.1971 (49 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Bouřlivá rána, šťastné konce (TV film)
2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2010 Revision - Apocalypse II
2009 Viva Europa!
2001 Hříšná holka (TV film)
2000 Muž na prodej (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Kiss Me!
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Flanell No. 5
Wiedersehen in Palma (TV film)

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Ich weiß, was du mit Olaf gemacht hast (E99)
So richtig zusammen? (E96)
Die Anzeige (E95)
další epizody (48)
Kobra 11 (TV seriál)
Dienstschluss (S25E07)
2018 Alles oder Nichts (TV seriál)
Bleib' und kämpfe (E44)
Frohe Weihnachten (E43)
Seitenwechsel (E40)
další epizody (23)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Spur der Schweine (S15E26)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Toter Mann (S15E13)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Bedürfnisse (S02E10)
SOKO Wismar (TV seriál)
Himmelfahrt (S12E14)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Schachmatt (S02E02)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Pochybná banka (S15E10)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Selbstlos (S12E17)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Červené růže (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Psycho (S06E12)
Mein Freund (S06E11)
Seelenwanderung (S06E10)
další epizody (12)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Totengräber (S05E27)
Liebe macht blind (S05E26)
Die Moorleiche (S05E25)
další epizody (25)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote aus Riga (2) (S05E02)
Die Tote aus Riga (1) (S05E01)
Der unsichtbare Tod (S04E20)
další epizody (14)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Engel der Nacht (S04E08)
Auf der Flucht (S04E07)
Außer Kontrolle (S04E06)
další epizody (20)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödliche Kurse (S03E06)
Der Hellseher (S03E05)
Verliebt in einen Lehrer (S03E04)
další epizody (16)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Börsenfieber (S01E12)
Der letzte Blues (S01E11)
Tod im Internat (S01E10)
další epizody (12)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)

Host

TV pořady

1999 TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky