foto

Bizarre

  • nar. 4.6.1976 (42 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 D12: Live in Chicago (koncert)
Trestná lavice
2004 Shady National Convention, The (TV film)

Dokumentární

2007 Beef 4
2005 Eminem Presents: The Anger Management Tour (koncert)
Eminem: Live from New York City (koncert)
2004 Beef 2
2003 50 Cent: The New Breed
1999 Making the Video (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Bizarre feat. King Gordy - Justin Bieber (hudební videoklip)
2011 Bizarre feat. Yelawolf - Down This Road (hudební videoklip)
2004 D12 - How Come/Git Up (hudební videoklip)
2003 Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
2001 D12: Fight Music (hudební videoklip)
D12: Purple Pills (hudební videoklip)
2000 D12: Shit on You (hudební videoklip)
Eminem - The Real Slim Shady (hudební videoklip)
Eminem: E (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace