foto

Takehiko Ono

  • nar. 1.8.1942 (77 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hansekai
2016 Stranger: Bakemono ga Jiken wo Abaku (TV film)
2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Dokutsu Ojisan (TV film)
Rugged (TV film)
2014 3 oku yen jiken (TV film)
Sanokuen džiken (TV film)
2013 DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
Šazai no ósama
2012 Klíč
LOVE: Masao kun ga iku!
Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Robo Ji
2011 Kasouken no Onna SP (TV film)
Óšikamura sódóki
2010 Kasouken no Onna SP (TV film)
Odoru daisósasen: The movie 3
Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film)
Tanin no ie (TV film)
2009 Damašie utamaro (TV film)
Kurobe no taijó (TV film)
Šizumanu taijó
2008 Kokuchi Sezu (TV film)
Tsumatachi Kara no Mikudarihan (TV film)
2007 Hou no Niwa (TV film)
Ikiru (TV film)
Mama ga Ryori wo Tsukuru Wake
Mari to koinu no monogatari
Rikó Ran (TV film)
2006 Ai to shi wo mitsumete (TV film)
Curibaka nišši 17
Saigo no jakusoku (TV film)
2005 Hoshi ni natta shônen
Jógiša: Muroi Šindži
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
Zutto Ai Takatta (TV film)
2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
Satsui (TV film)
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2002 Kičiku (TV film)
Sensen fukoku
2001 Cesta do fantazie
Mokugeki: Aru ai no hadžimari (TV film)
Satorare
2000 Suzuran - Shoujo Moe no monogatari
1998 Hana no Oedo no curibaka nišši
Odoru daisosasen
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
Vítejte zpět, pane McDonalde
1983 Seibo momoko no džunan (TV film)
1974 Hissacu šikakenin: Šunsecu šikakebari
1973 Lady Snowblood
1967 Džóen

TV seriály

2019 Mukai no bazuru kazoku (TV seriál)
Spiral: Mačikóba no kiseki (TV seriál)
2018 Tasogare rjúseigun (TV seriál)
2016 Crossroad (TV seriál)
Dame na wataši ni koišite kudasai (TV seriál)
Hapimari ~ Happy Marriage!? (TV seriál)
2015 5→9: wataši ni koi šita ikemen sugiru obósan (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Dôkutsu ojisan kanzenban (TV seriál)
Fukushu Houtei (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Isharyo Bengoshi (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Tokyo Guard Center (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
2012 Going My Home (TV seriál)
Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Tokyo Kontororu (TV seriál)
2010 Gold (TV seriál)
Q.10 (TV seriál)
2009 Chichi yo, anata wa erakatta ~1969 nen no oyaji to boku (TV seriál)
Fumó čitai (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Judge II (TV seriál)
Kaze no gâden (TV seriál)
Keiji no Shomei (TV seriál)
OL Nippon (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Hadashi no Gen (TV seriál)
Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
Haken no Hinkaku (TV seriál)
Judge: Shima no Saibankan Funto Ki (TV seriál)
Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
Raifu (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
2006 Kurosagi (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
Yakusha Damashii! (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
Jukunen Rikon (TV seriál)
Otona no Natsu Yasumi (TV seriál)
Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2004 Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
Motto koi seyo otome (TV seriál)
Násuman ga juku (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
HR (TV seriál)
Koi Seyo Otome (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1999 Jomigaeru kinró (TV seriál)
Newscaster Kasumi Ryoko (TV seriál)
1998 News no onna (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
1995 Ohsama no restoran (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1989 Komarasenaide! (TV seriál)
Onihei hankačó (TV seriál)
1984 Oregon kara ai (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky