foto

Murat Yilmaz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kriminálka Istanbul - Cena života (TV film)
2010 Zeiten ändern Dich
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Kriminálka Istanbul - Svatyně smrti (TV film)
Suzuki (studentský film)
2007 Podezřelý z vraždy (TV film)
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
Killerbus
Poslední mise
Soundless
Süperseks
2002 Der Solist - In eigener Sache (TV film)
Schimanski: Azyl (TV film)
2001 Agent z Hong Kongu
2000 Freunde
Kanak Attack
1999 Lola + Bilidikid
Vrah mé matky (TV film)

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Řidič (S10E10)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Bizim Evin Halleri (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace