foto

Joachim Lautenbach

  • nar. 1955
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tatort - Borowski und der freie Fall (TV film)
2008 Die Drei ??? - Master of Chess
2006 Tatort - Schattenspiel (TV film)
2005 Willkommen im Club
1999 Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel

TV seriály

2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Zipfel vom Glück (S10E21)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Marcipánový vrah (S01E01)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Die ganze Wahrheit (S06E08)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Muttergefühle (S03E18)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Sonnenwende (E36)
2005 Pašák (TV seriál)
Bezesné noci (S05E02)
1999 CityExpress (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Mutterglück (S01E02)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky