foto

Sebastian Gerold

  • nar. 7.12.1976 (42 let)
    Mnichov, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frühling – Am Ende des Sommers (TV film)
2017 Kommissarin Lucas - Familiengeheimnis (TV film)
Spolu to dáme
2016 Z očí do očí
2015 Blaue Stunde (studentský film)
Trash Detective
2014 Riskantní plán (TV film)
2013 Slavná pětka 2
2012 Legend of Hell
1999 Eine Liebe auf Mallorca (TV film)
1996 Helden haben's schwer (TV film)

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
2011 Frühling (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Fabrixx (TV seriál)
1998 Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace