foto

Jürgen Uter

  • nar. 1951
    Stuttgart, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tři odstíny lásky (TV film)
2012 Der Hafenpastor (TV film)
Herzversagen (TV film)
2010 Snadný prachy

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Die verlorene Tochter (S06E01)
2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Filmriss (S05E16)
Über den Tod hinaus (S05E14)
Der Tod ist nicht das Ende (S05E13)
další epizody (12)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Gestern ist heute (E05)
Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
Hass (S04E15)
Reine Geldgier (S04E14)
další epizody (9)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Eiskind (S04E06)
Am Limit (S04E05)
Ein dunkles Geheimnis (S04E04)
další epizody (6)
2015 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Beobachtung (S03E16)
Die Teufelsinsel (S03E15)
Ausgekocht (S03E14)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Gevatter Tod (S03E13)
Zivilcourage (S03E12)
Der Nackte und der Tote (S03E11)
další epizody (13)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
Středověká pomsta (S02E15)
Smrtící objíždka (S02E13)
další epizody (13)
Bella Block (TV seriál)
Hundskinder (E33)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Lübecký roh (S01E16)
Skrblíkova smrt (S01E14)
Smrtící léčba (S01E13)
další epizody (12)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečné pátrání (S04E08)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2003 Büttenwarder op Platt (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

1988 Ohnsorg Theater - Familie Schlapphoff (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky