foto

Albert Kitzl

  • nar. 1943
    Bacova, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bibi a Tina 4: Naprostý chaos
2016 Herzblut. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2015 Abschussfahrt
Schwarzach 23 und Die Hand des Todes (TV film)
Zachraňte Raffiho!
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Meine Frau, ihr Traummann und ich (TV film)
2013 Tatort - Schwindelfrei (TV film)
Září
2012 Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
Mutter muss weg (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
Ruhm
2011 Dreiviertelmond
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
2007 Sladké pokušení (TV film)
Ten den přijde (TV film)
2004 Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
Schöne Witwen küssen besser (TV film)
2003 Geisel, Die (TV film)
Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
2002 Operation Rubikon (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Der Solist - Niemandsland (TV film)
2000 Zoom - It's Always About Getting Closer
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
Dlouhé vítání, krátké sbohem
Frische Ware (TV film)
Gigantický
Preis der Sehnsucht, Der (TV film)
1998 Reise in die Nacht (TV film)
1995 Infiltrátor (TV film)
1994 Angst (TV film)
Ausgerechnet Zoé (TV film)
Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
1993 Sommergäste (TV film)
Wir können auch anders...
1991 Ich schenk dir die Sterne
1984 Mann wie EVA, Ein
1977 E atit de aproape fericirea
Trepte spre cer

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Mord auf Vis (S02E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Slepé nadšení (S04E06)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Mimo kontrolu (S01E04)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Notaufnahme (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace