foto

Oliver Hasenfratz

  • nar. 20.11.1966
    Sindelfingen, Německo
  • zem. 14.11.2001 (34 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Gaukler der Liebe (TV film)
1997 Bandits
Ein Schloß für Rita (TV film)
1993 Betrogene, Der (TV film)

TV seriály

1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace