foto

Ole Fischer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2017 Einmal bitte alles
Jürgen - Heute wird gelebt (TV film)
2016 Mörderische Stille (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Einmal Hallig und zurück (TV film)
2012 I Have a Boat (studentský film)
2011 Westwind
2010 Povinně nezadaný
2009 Dorfpunks

TV seriály

2020 Big Dating (TV seriál)
Die Inselärztin (TV seriál)
Das Rätsel (E06)
2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Unter Campern (E04)
Vraždy na severu (TV seriál)
Unter der Haut (S06E09)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Unter Geschwistern (S04E17)
Der Lehrer (TV seriál)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2015 Komm schon! (TV seriál)
Anette und Oliver (E04)
Jana und Christoph (E03)
Vera & Michael (E02)
další epizody (4)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Dolly 2 (S08E01)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Ráz naráz (S04E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nachruf (S10E06)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky