foto

Victoria Fleer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Katie Fforde: Wachgeküsst (TV film)
2018 Safari: Match Me If You Can
2017 Tatort - Zurück ins Licht (TV film)
2016 Neid ist auch keine Lösung (TV film)

TV seriály

2020 Das Geheimnis des Totenwaldes (TV seriál)
2018 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Sandy (E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Clara allein zu Haus (S16E10)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Familienbande (E07)
Gestern ist heute (E05)
Feuer & Flamme (E03)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Mrtvý v moři (E04)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Ein schmutziges Geschäft (S04E15)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Noc u jezera (S08E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky