foto

Alexandr Gemanskij

  • nar. 22.1.1960 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Povodyr
2008 Alpinist (TV film)
Papírový voják
Vrag nomer odin
2007 Vnězemnoj
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)

TV seriály

2018 Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
Obručka z rubinom (TV seriál)
Recept ljubvi (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Chazjajka (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Falšivaja infanta (E20)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
2013 Poceluj! (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vendětta (E11)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
Sobesednik (E07)
další epizody (6)
Sindrom drakona (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky