foto

Andrej Mežulis

  • nar. 13.3.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Intim ně predlagať (TV film)
2011 Moj papa Baryšnikov
Rejder
2010 Odnoklassniki
2007 Begljanki
Beguščaja po volnam
2006 Nikto ně znajet pro sex
2005 Persona non grata
2004 Smert Tairova
2002 Intěresnyje mužčiny
Raskaljonnaja subbota
2001 Lvinaja dolja
2000 Puberta
1993 Nasťa

TV seriály

2017 Fors-mažor (TV seriál)
Šram (TV seriál)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Džinn (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Čužije i blizkije (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
2013 Apofegej (TV seriál)
Balabol (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2012 Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Babuška na snosjach (TV seriál)
Dikij 2 (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
2010 Džoker (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
Roman s ubijcej (S04E02)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Operacija "Zona" (S03E05)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace