foto

Oleksandr Kobzar

  • nar. 18.5.1976 (44 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Puls
V čornij, čornij kimnati
Viddana
2019 Šílená svatba 2
2018 Kazka pro hroši
Skažene vesillja
2013 Plennica (TV film)
Povodyr
2012 Match
Mečty iz plastilina (TV film)
Poslednjaja rol Rity (TV film)
Solncevorot (TV film)
2010 Mama naprokat (TV film)
Ně skažu
2009 Děň zavisimosti
2008 Osennij vals
Papírový voják
Čjornoje platě (TV film)
2007 Pod znakom Děvy (TV film)
2005 Vtoroj front

TV seriály

2020 Proty tečiji (TV seriál)
2019 Drugaja (TV seriál)
Na schovávanou (TV seriál)
Alina (E01)
Roztyn pokaže (TV seriál)
2018 Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Perekrjostki (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Anna (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Jarosť (E08)
Soprovoditěl (E07)
Posledňaja schvatka (E04)
další epizody (6)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)
Otrjad (TV seriál)
Tormoznoj puť (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky