foto

Anatolij Efros

  • nar. 3.7.1925
    Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 13.1.1987 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Tarťuf (divadelní záznam)
1977 V chetverg i bolshe nikogda
1976 Fantazija (TV film)
1974 Tanja (TV film)
1962 Dvoje v stepi
1961 Visokosnyj god

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Tanja (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace