foto

Alexandr Ščerbakov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Epizod 1.16 (E16)
Epizod 1.15 (E15)
Epizod 1.14 (E14)
další epizody (16)
2009 1941 (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Koje-čto o kaktusach (S02E50)
Klofelinovyje sny (S02E44)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace