foto

Igor Melničuk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Papa naprokat

TV seriály

2020 Poslednij děň vojny (TV seriál)
2019 Proverka na pročnosť (TV seriál)
Veďma (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky