foto

Pavel Krachmaljov

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Papa naprokat

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Pjos (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
2012 Vozvraščenije Muchtara 8 (TV seriál)
2011 Vozvraščenije Muchtara 7 (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 5 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 6 (TV seriál)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 4 (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara 3 (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
Za vse těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace