foto

Valentin Kasjan

  • nar. 4.8.1986 (34 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bitva o Sevastopol
2012 Match

TV seriály

2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
2016 Komanda (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2012 Angely vojny (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky