foto

Valentin Kasjan

  • nar. 4.8.1986 (32 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bitva o Sevastopol
2012 Match

TV seriály

2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
2016 Pismo naděždy (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2012 Angely vojny (TV seriál)
2011 Vozvraščenije Muchtara 7 (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace