foto

Dorothea Walda

  • nar. 1.11.1931
    Breslau (Wrocław, Polsko), Preußen, Německá říše
  • zem. 18.2.2016 (84 let)
    Wülfrath, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Halbe Brüder
Když jsme snili
Über den Tag hinaus (TV film)
2014 Med v hlavě
O jedné dívce
2013 Großstadtklein
Ohne Gnade
2012 Finn und der Weg zum Himmel (TV film)
Ježíš mě miluje
2011 Arschkalt
Das grosse Comeback (TV film)
2010 Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Die Friseuse
Masserberg (TV film)
Otto's Eleven
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
2009 Bloch - Bauchgefühl (TV film)
Ein Dorf schweigt (TV film)
Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
2008 Mein Traum von Venedig (TV film)
Řecké polibky (TV film)
2007 Prasátko Rudy
2005 Žabí lamento
2004 Jazzclub - Der frühe Vogel fängt den Wurm.
2002 Freitagnacht
2001 Durch dick und dünn (TV film)
2000 Verhängnisvolles Glück (TV film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
Hin und weg (TV film)
Kulička a Toník
1998 Alles wird gut
Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Metzger, Die (TV film)
1997 Die Oma ist tot (TV film)
Dr. Mad - Halbtot in weiß (TV film)
1995 Club Las Piranjas (TV film)
Kommt Mausi raus?! (TV film)
1982 Schnitzeljagd (TV film)

TV seriály

2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
In den Rücken geschossen (S01E02)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Nackt im Netz (E41)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
další epizody (9)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Henghasch (S02E04)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
další epizody (7)
Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Klinik am Alex (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Doktorspiele (E27)
2008 Maja (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (S03E07)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das verschlossene Zimmer (S06E10)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Liebeswahn (S01E17)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Qualvolle Nähe (S10E37)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Die Geburtstagsüberraschung (S04E02)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2003 Alt und durchgeknallt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Bloch (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Gisbert (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Dr. Monika Lindt - Kinderärztin, Geliebte, Mutter (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Ein ehrenwertes Haus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky