foto

Willie Andréason

  • nar. 3.5.1933
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 18.3.2019 (85 let)
    Mariefred, Södermanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Utajené dítě
2009 Muži, kteří nenávidí ženy
2004 Lidé z Dalecarlie
1996 Att stjäla en tjuv
1994 Händerna
1989 1939
1986 Ochránci (TV film)
1985 En ros av kött (TV film)
1980 Attentatet
Sverige åt svenskarna
1977 Mackan
1975 Giliap
1973 Ebon Lundin

TV seriály

2013 Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
2008 Wallander (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1988 Som man ropar (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1984 Polisen som vägrade ge upp (TV seriál)
Träpatronerna (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)
Čestné modré oči (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky