foto

Brent Kinsman

  • nar. 13.11.1997 (21 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dvanáct do tuctu 2
2003 Dvanáct do tuctu

TV seriály

2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zítra tě budou milovat (S05E01)
Právo na obranu (S04E16)
Jak řekla matka (S04E15)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
Další čtvrtek v okresní (S15E03)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
další epizody (14)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (19)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Odvrácená strana (S02E07)
další epizody (19)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Vinni (S01E08)
Za každou cenu (S01E07)
další epizody (9)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace