foto

Herbert Leiser

  • nar. 17.6.1941 (78 let)
    Näfels, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Malý horal
2014 Poslední spravedlivý
2013 Das alte Haus (TV film)
2012 Der Teufel von Mailand (TV film)
Klára a tajemství medvídků
2011 Na tripu
2010 Charly's Comeback (TV film)
Die Käserei in Goldingen
Pastýřova panenka
Sommervögel
Sonntagsvierer (TV film)
Verstrickt und zugenäht (TV film)
2009 Oddáš nás?
2008 Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Náhodné setkání (TV film)
2007 Hello Goodbye
Tell
2006 Keiler, Der (TV film)
Sonjas Rückkehr (TV film)
2005 Anjas Engel (TV film)
Steinschlag (TV film)
2004 Piff paff puff (TV film)
2003 Alles wird gut (TV film)
2001 Heidi
2000 Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
1998 Tatort - Am Ende der Welt (TV film)
1993 Ludwig 1881
1992 Kinder der Landstraße
1990 Reise der Hoffnung
1985 Černý Tanner
1980 Fabian
1976 Pomocník

TV seriály

2008 Tag und Nacht (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená v mlze (S03E06)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky