foto

Barbara Stoll

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Menschenmögliche (TV film)
2014 Ohne Dich
2012 Baron Münchhausen (TV film)
2011 Farfalle
2007 Schöne Aussicht (TV film)
Windland (TV film)
2006 Die Frau am Ende der Straße (TV film)
Tatort - Schattenspiel (TV film)
2004 Besser als Schule
Mein Weg zu dir heißt Liebe (TV film)
Tatort - Stirb und werde (TV film)
2003 Schwabenkinder (TV film)
2001 Mein Bruder, der Vampir
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
1998 ...die man liebt...

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2003 Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky