foto

Tatiani Katrantzi

  • nar. 26.5.1974 (45 let)
    Athény, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Der Hochzeitswalzer (TV film)
2007 Nezvěstný milenec (TV film)
Schöne Aussicht (TV film)
2005 Stadt als Beute
2003 Motown
2001 SOS Barracuda: Žralok z Malorky (TV film)
Suck My Dick

TV seriály

2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Mallorca (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Host

TV pořady

1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky