foto

Tatiani Katrantzi

  • nar. 26.5.1974 (45 let)
    Athény, Řecko

Herecká filmografie

Filmy

2008 Der Hochzeitswalzer (TV film)
2007 Nezvěstný milenec (TV film)
Schöne Aussicht (TV film)
2005 Stadt als Beute
2003 Motown
2001 SOS Barracuda: Žralok z Malorky (TV film)
Suck My Dick

TV seriály

2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich
2006 Kriminalista (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky