foto

Timon Straka

  • nar. 1997
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 O šesti labutích (TV film)
2011 Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2007 Freie Fahrt ins Glück (TV film)
2006 Stopa naděje (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwei Leben (S18E01)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aysha (S09E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Sorgen der Väter (S12E12)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Medizin (S05E19)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky