foto

Daniel Včeliš

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)

Dokumentární

2017 Patrola (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 8 (E08)
2008 Po stopách Listopadu II. (TV film)

TV pořady

2017 Dělníci duše (TV pořad)
Krvavá léta (TV pořad)
Rozhovory Luďka Staňka (TV pořad)
2015 Dělníci smrti (TV pořad)
Pořad (TV pořad)
2014 Jídlo, s.r.o. (TV pořad)
Slavní neznámí (TV pořad)
2013 Polopatě (TV pořad)
2012 A dost! (TV pořad)
2010 Malá farma (TV pořad)
2009 Ano, šéfe! (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)