foto

Stig Engström

  • nar. 14.1.1942 (78 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prästen i paradiset
2012 Zatracení kluci
2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
Pax
The Stig-Helmer Story
2010 Za modrým nebem
2009 Johan Falk: De fredlösa
2007 Úžasná a milovaná
2006 Fallet G
Milovaní
Tusenbröder - Återkomsten
Východisko
2004 Duch jezera
2003 Odstřelovač
2000 Nahý
1998 Smlouva na smrt
1995 Vendetta
1994 Den vite riddaren (TV film)
1988 Ingen kan älska som vi
Råttornas vinter
1986 Beskyddarna (TV film)
Moa
1968 Badarna
Mladé ženy

TV seriály

2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
2015 Ängelby (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vita lögner (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
Vänner och fiender (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1992 Dødelig kjemi (TV seriál)
1990 Destination Nordsjön (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)

Dokumentární

1969 Ni ljuger.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky