foto

Jonas Malmsjö

  • nar. 2.9.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern – Jord ska du åter vara (TV film)
2017 Turkkiosken
2012 Mig älskar ingen
2009 Psalm 21
Scener ur ett kändisskap
2007 Spöksonaten (TV film)
Úžasná a milovaná
2006 Sök
2003 Paradiset
1998 Muntra fruarna i Windsor (TV film)
1997 Adam a Eva
1996 Ellinors bröllop

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
Ve špatné společnosti (S06E03)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Vårdgården (TV seriál)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Blind Love (S01E07)
další epizody (6)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
Labyrint mobisodes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky