foto

Ingunn Beate Øyen

  • nar. 30.8.1968 (52 let)
    Inderøy, Nord-Trøndelag, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hjelperytteren
2010 Domů na Vánoce
Úplně obyčejný den v práci
2007 Vydržet se ženou
Vzpoura v Kautokeinu
2005 Deadline Torp (TV film)
1998 1732 Høtten
1996 Gåten Knut Hamsun

TV seriály

2021 Stolthet og forfall (TV seriál)
Unstoppable (E08)
Slipp din skjønnhet fri (E07)
Steintøft (E06)
další epizody (8)
2020 Heksejakt (TV seriál)
2019 Besatt (TV seriál)
Wisting (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2018 Nevinní (TV seriál)
Everything. Anything. (E08)
Will You Take Me Too? (E07)
Not the Only Freak in Town (E06)
další epizody (8)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 1 (S04E01)
2017 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 2 (S02E02)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2016 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Seveřané (TV seriál)
Souboj (S01E06)
Obležení (S01E05)
Nájezd (S01E04)
další epizody (6)
2015 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2011 Taxi (TV seriál)
2005 Slangebæreren (TV seriál)
2004 Johnny og Johanna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky