foto

Vladislav Plevčík

  • nar. 8.9.1992 (27 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
Únos
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2014 Princ a Večernica (divadelní záznam)

TV seriály

2013 Kolonáda (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace