foto

Vladislav Plevčík

  • nar. 8.9.1992 (28 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Přes prsty
2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
Únos
2016 Zázračný nos (TV film)

TV seriály

2015 Susedské prípady (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Divadelní záznam

2020 Cyrano z predmestia (divadelní záznam)
2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2014 Princ a Večernica (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)