foto

John Driver

  • nar. 16.1.1947 (72 let)
    Erie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Dirty Laundry
1983 Scrambled Feet
1979 I Know Why the Caged Bird Sings (TV film)

TV seriály

2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wrong Is Right (S02E01)
Limitations (S01E14)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ambitious (S09E21)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
DWB (S09E02)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Savior (S06E16)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Night & Fog (S03E13)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Red Shoes, The (TV film)
Wind in the Willows, The (TV film)
1982 Carlo Collodi's Pinocchio (TV film)
Puss in Boots (TV film)
1981 Alice in Wonderland (TV film)
L. Frank Baum's The Marvelous Land of Oz (TV film)

TV seriály

1995 Jelly Bean Jungle (TV seriál)
1980 Texas (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace