foto

Claudia Hübschmann

  • nar. 6.4.1974 (45 let)
    Postupim, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kafkovo Doupě
Katie Fforde: Druhá šance (TV film)
2013 Tatort - Allmächtig (TV film)
2012 Komm, schöner Tod (TV film)
Und weg bist Du (TV film)
2011 Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
Liebe vergisst man nicht (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Alles Lüge (TV film)
2008 Rosamunde Pilcher: Příliv lásky (TV film)
2007 Země hraček
2006 Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Tatort - Rache-Engel (TV film)
2004 Tatort - Teufel im Leib (TV film)
2002 Ctitel (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Rodiče v utajení (S22E09)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky