foto

Tracee Ellis Ross

  • nar. 29.10.1972 (47 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalifornský sen
2019 Little
2012 Bad Girls (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2009 Šéfe, jsem v tom!
2007 Rodina na prvním místě
Životní poslání
2000 In the Weeds
Zavěste, prosím
1999 A Fare to Remember
1997 Sue
1996 Far Harbor

TV seriály

2021 Mixed-ish (TV seriál) - vyp.
Episode 23 (S02E23) - vyp.
Episode 22 (S02E22) - vyp.
Episode 21 (S02E21) - vyp.
další epizody (10)
Black-ish (TV seriál)
Episode 23 (S07E23)
Episode 22 (S07E22)
Episode 21 (S07E21)
další epizody (23)
2020 Mixed-ish (TV seriál) - vyp.
Episode 13 (S02E13) - vyp.
Episode 12 (S02E12) - vyp.
Episode 11 (S02E11) - vyp.
další epizody (25)
Black-ish (TV seriál)
Love, Boat (S06E23)
...Baby One More Time (S06E22)
Earl, Interrupted (S06E21)
další epizody (13)
2019 Mixed-ish (TV seriál) - vyp.
Do They Know It's Christmas? (S01E10) - vyp.
Papa Don't Preach (S01E09) - vyp.
Weird Science (S01E08) - vyp.
další epizody (10)
Black-ish (TV seriál)
Father Christmas (S06E10)
University of Dre (S06E09)
O Mother Where Art Thou? (S06E08)
další epizody (24)
2018 Grown-ish (TV seriál)
Cashin' Out (S01E06)
Black-ish (TV seriál)
Relatively Grown Man (S05E23)
Christmas in Theater Eight (S05E08)
Friends Without Benefits (S05E07)
další epizody (23)
Portlandia (TV seriál)
You Do You (S08E06)
2017 Black-ish (TV seriál)
Sugar Daddy (S04E09)
Charity Case (S04E08)
Please Don't Feed the Animals (S04E07)
další epizody (23)
2016 Black-ish (TV seriál)
Just Christmas, Baby (S03E10)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Being Bow-Racial (S03E08)
další epizody (24)
Broad City (TV seriál)
Jews on a Plane (S03E10)
2015 Black-ish (TV seriál)
Stuff (S02E10)
Man at Work (S02E09)
Chop Shop (S02E08)
další epizody (24)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Colored Commentary (S01E09)
Oedipal Triangle (S01E08)
další epizody (10)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V temném domě (S11E22)
Polibek na Cello (S11E21)
Otec nevěsty (S11E20)
další epizody (4)
2010 Private Practice (TV seriál)
War (S03E21)
2004 Second Time Around (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
The Lyricist Lounge Show (TV seriál)

Dokumentární

2020 Můj příběh
2019 That Click
2018 This Changes Everything

Hudební videoklipy

2018 Drake - Nice For What (hudební videoklip)
2006 Kanye West feat. Lupe Fiasco - Touch The Sky (hudební videoklip)
2004 Kanye West - The New Workout Plan (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Black-ish (TV seriál)
Feminisn't (S06E03)
Every Day I'm Struggling (S06E02)
Pops the Question (S06E01)
další epizody (10)
2018 Black-ish (TV seriál)
Gap Year (S05E01)
Dream Home (S04E23)
Collateral Damage (S04E22)
další epizody (9)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Mixed-ish (TV seriál)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
Episode 21 (S02E21)
další epizody (10)
2020 Mixed-ish (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (23)
2019 Mixed-ish (TV seriál)
Do They Know It's Christmas? (S01E10)
Papa Don't Preach (S01E09)
Weird Science (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Black-ish (TV seriál)
Black History Month (S05E14)
2018 Black-ish (TV seriál)
Fifty-Three Percent (S04E20)

Host

TV pořady

2019 A Little Late with Lilly Singh (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2018 2018 American Music Awards (TV pořad)
Stand Up To Cancer (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad) - mod.
69. Emmy Awards (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
2016 2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
To Tell the Truth (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
BET Awards 2015 (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 The Real (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Popcorn with Peter Travers (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky