foto

Barbara Schöneberger

  • nar. 5.3.1974 (44 let)
    Mnichov, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eröffnungskonzert der Elbphilharmonie in Hamburg (koncert)
2013 Hanni & Nanni 3
2012 Hanni & Nanni 2
2011 Lindburgs Fall (TV film)
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
2010 Freche Mädchen 2
2008 Sobík Niko
2007 Pan Haf
Zajíček bez oušek
2006 Impyho zázračný ostrov
Loupežník Hotzenplotz
2003 Crazy Race (TV film)
2002 Liveschaltung
2000 Der Himmel kann warten

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Dokumentární

2018 Thomas Gottschalk - eine Legende. (TV film)
2017 New Pop Festival - Das Special (koncert) - mod.
2016 Österreich: Land der Neider? (TV film)
2015 New Pop Festival - Das Special (TV film)

TV pořady

2018 2018 - Das Quiz (TV pořad)
Bayerischer Fernsehpreis 2018 (TV pořad) - mod.
Denn sie wissen nicht, was passiert - Die Jauch-Gottschalk-Schöneberger-Show (TV pořad)
KLAMKE - Die Kiosk Comedy (TV pořad)
Starnacht aus der Wachau (TV pořad) - mod.
2017 2017 - Das Quiz (TV pořad)
Die Helene Fischer-Show (TV pořad)
2016 2016 - Das Quiz (TV pořad)
BAMBI 2016 (TV pořad)
Echo 2016 - Der deutsche Musikpreis (TV pořad)
Merci Udo - Deutschland sagt Danke! (TV pořad)
Starnacht am Neusiedler See (TV pořad)
Starnacht am Wörthersee (TV pořad)
Starnacht aus der Wachau (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
Die 2 - Gottschalk & Jauch gegen ALLE (TV pořad)
2007 Schmidt & Pocher (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2005 Frei Schnauze (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
Blondes Gift (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Die Karl Dall-Show (TV pořad)
TV total (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad) - mod.
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace